www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

De Lopinge 87-96

De Lopinge ligt vlakbij het winkelcentrum van Cadzand-Bad. U loopt in een minuut naar het strand. Voor uw boodschappen en gezellig winkelen liggen de winkeltjes enkele minuten van de Lopinge verwijderd. U kunt vanuit de Lopinge ook gemakkelijk via de speciaal aangelegde loopbrug over het kanaal, richting natuurgebied het Zwin. De Lopinge ligt tegen de "slaperdijk" aan, een vroeger beschermende dijk. Deze is nu als wandelpad ingericht.

De Lopinge is speciaal gebouwd met het oog op veel groen rondom. De orientatie van de gebouwen is naar de zon gericht. Om het even welk appartement, u heeft altijd een aantal uren zon. Voor de kinderen zijn er verschillende speelweides rondom de gebouwen. De tuin rondom het gehele complex is gemeenschappelijk speelterrein voor kinderen. Omdat de Lopinge aan een doodlopende weg ligt, kunt u rekenen op weinig verkeer.

De begane grond appartementen hebben een eigen prive terras en meestal ook uitzicht over de speelweides. De etage appartementen hebben een balkon. De iets hoger gelegen appartementen bieden een riant uitzicht over het achterland. Een aantal zijn bereikbaar per lift. Alle appartementen zijn voorzien van tuinmeubelen. Door de gestapelde trapsgewijze bouw van de individuele eenheden zijn er op de meeste verdiepingen gemeenschappelijke terrassen waar het goed zonnen is.

De meeste hebben een kinderslaapkamer met twee of drie bedden. Een vouwwand scheidt het woongedeelte van de slaapruimte van de ouders. Een aantal grotere appartementen (56mē tot 64mē) biedt plaats aan 6 personen. Sommige met twee slaapkamers. Het verdient aanbeveling deze tijdig te reserveren. Dat geldt ook voor de huisjes die in dezelfde wijk gebouwd zijn (De Lopinge 58, 81, 85 en 86). Deze leuke kleine woningen hebben een of twee slaapplaatsen voor de kinderen op de open vide onder het dak en een aparte slaapkamer voor de ouders. Overigens zijn de bovenste woningen in het appartementencomplexen identiek aan deze begane grond woningen.