---languaqge:-------nl verhuurburo cadzand homepage
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

Uw woning verkopen

Wanneer u denkt dat u uw woning wilt verkopen, willen wij u graag advies geven en eventueel uw woning in verkoop aanbieden.


Uw woning verkopen
Wanneer u de keuze gemaakt heeft om uw woning te verkopen, kunnen wij u graag van dienst zijn met het gehele traject. Als betrouwbare en professionele partners kunnen wij voor u een aantal valkuilen omzeilen en het proces in juiste banen leiden voor een voor u optimaal resultaat.

Verhuurburo Cadzand.
Al sinds 1960, het eerste en lange tijd enige verhuur en verkoop kantoor aan de West zeeuws vlaamse kust, kunnen wij terugvallen op een uitgebreide kennis van vakantiewoningen. Voor al uw vragen kunt u ons gerust lastigvallen, ons advies is niet bindend, en ouderwets gratis. Wij stellen onze kennis en ervaring graag terbeschikking van ieder die op zoek is naar meer informatie.

Wat doen wij?
Bij verkoop worden van de woning foto's gemaakt, een kadasterplan gemaakt. De tekst en fotos komen in onze etalage, en via onze site ook op internet. Wij plaatsen geen berichten in regionale of landelijk kranten, uit ervaring blijkt hier weinig respons op te komen. Het staat een eigenaar vrij ook zelf te adverteren, maar ook daarvan vinden wij krijgt men meestal weinig respons.

Website
Wij plaatsen de woning voor verkoop op onze site, met fotos, tekst, beschrijving en kenmerken. Van deze site kunnen geinteresseerden een afdruk maken, de ligging bekijken, kontakt opnemen met ons via direkte mail.

Image gallery
Van de woning worden een aantal fotos gemaakt die tesamen met de beschrijving en kenmerken op onze website worden geplaatst.

Landelijk adverteren
Wij plaatsen tekst, beschrijving en fotos ook op gratis woning sites zoals wonet, Jaap, Zuka.
Verhuurburo Cadzand is niet aangesloten bij de NVM. Het plaatsen van een woning bij Funda is alleen mogelijk voor NVM leden. U moet dus via een NVM lid de woning op Funda laten plaatsen. Dit is tevens de grote beperking van Funda, sites als Wonet en Zuka bevatten een veel groter en gratis bestand. Wij kunnen alleen woningen op Funda plaatsen tegen het daarvoor geldende tarief, tussen de Eu 600 en Eu 800, afhankelijk via welke portaal site.

Kopers database
Verhuurburo Cadzand heeft een omvangrijke database van geinteresseerden in koop. Wekelijks ontvangen deze een mail met alle objekten in verkoop.

Bemiddeling
Ons buro treedt dan op als bemiddelende partij namens de verkoper en verlangt daarvoor de gebruikelijk provisie.