---languaqge:-------nl uitleg online reserveren
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

Online reserveren


Sedert 2006 kan bij ons online gereserveerd worden !  Wanneer u de woning of het appartement gevonden heeft dat aan uw wensen voldoet, kunt u in de  kalender bij de woning de nog beschikbare periodes terugvinden. (rood is reeds bezet)
Alvorens te boeken, raden wij u aan goed te letten op het maximaal aantal personen dat in de prijslijst / internet vermeld staat, de indeling van de woning en de kwaliteitsklasse die de woning heeft.  Zo bent u er zeker van de juiste woning te boeken.

 

Uw reservering volgen.
Alleen als u via online reserveren heeft geboekt, kunt u via het gastencentrum uw reservering, naam- en adresgegevens, betalingen, rekening, opvragen, eventueel wijzigen en printen.

U wenst liever een afwijkende periode te boeken of u heeft vragen over de juiste inrichting dan kunt u steeds telefonisch kontakt met ons opnemen.

Let op!  Als u besluit via internet te boeken, dan wordt de woning voor u tijdelijk "geblokkeerd" voor een periode van 15 minuten. Als u tijdens de boeking  afbreekt of u werkt deze niet af binnen de tijd, dient u 15 minuten te wachten om dezelfde woning "opnieuw" te kunnen boeken.

Na het online reserveren ontvangt u een E-mail met de bevestiging van uw reservering.  In bijlage vindt u de factuur en wat extra info omtrent de betaling, dag van aankomst, ...

In deze E-mail is ook een link naar het gastencentrum vermeld.  Inloggen doet u met de code vermeld op uw bevestiging.  In het gastencentrum kunt u de vooruitgang van uw reservering volgen.  U vindt er ook uw aanbetalingen terug.