---languaqge:-------nl reserveren bij verhuurburo cadzand
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

Info over verhuur


Hoe reserveert u ?
U kunt tijdens kantooruren en op zaterdag altijd telefonisch bereiken. Op zondag is ons kantoor gesloten. U kunt ook altijd online 24/24 reserveren. Een uitgebreide beschrijving kunt u vinden bij online reserveren. Een aantal periodes en vakantieverblijven zijn uitsluitend telefonisch via ons kantoor te reserveren.
 

Vroegtijdig reserveren
Vroegtijdig reserveren is in uw eigen belang! Zo heeft u in de periode dat u komen wilt de meeste keuze. Meestal worden de betere vakantieverblijven door vaste gasten vroegtijdig geboekt. Hoe later u boekt, hoe meer kans u heeft dat de betere vakantieverblijven al weg zijn en de keus beperkt wordt.

Bemiddeling
Verhuurburo Cadzand bemiddelt tussen u als huurder en de eigenaar van het vakantieverblijf als verhuurder. Alle woningen en appartementen bij Verhuurburo Cadzand zijn prive-eigendom. Dat wil zeggen dat de woningen en appartementen alle verschillen van inrichting en uitrusting. Elke eigenaar richt zijn woning anders in, dat kan zijn van nvoudig tot luxueus. De keuze is aan de eigenaar zelf, hij beslist.

Huurperiode
De huurperiode loopt van zaterdag tot zaterdag. In rustige periodes, buiten het seizoen kunt u enkele dagen voor uw aankomst  informeren of de woning al vrij is zodat u dan eerder kunt aankomen. U kunt tijdens uw verblijf extra dagen bijboeken als de woning niet verhuurd is. Deze dagen worden dan per dag berekend.

Eigen verzorging
U huurt een woning van een eigenaar, op basis van eigen verzorging. De eigenaar zorgt voor voldoende inventaris en gerief. Dekbedden/dekens en hoofdkussens zijn in de woning aanwezig.

Prive-woning
Alle woningen die Verhuurburo Cadzand verhuurt behoren toe aan prive-eigenaren, die hun vakantiehuis graag aan u afstaan voor het huren van hun eigendom. Wij vragen u dan ook dringend voor de woning netjes te zorgen zoals een goed huisvader betaamt en problemen, beschadigingen en/of storingen direkt bij het verhuurburo te melden.

Linnengoed
Het bedlinnen, handdoeken, theedoeken en wat u verder voor verzorging nodig heeft  zijn niet in de woning aanwezig. Deze kunt u zelf meenemen of huren bij ons kantoor. Tijdens uw reservering kunt u de pakketten gelijk mee bestellen of toch uiterlijk 10 dagen vr aankomst.

De kosten zijn per pakket ; lakenpakket (kussensloop, hoeslaken, dekbedovertrek) 13 Euro per persoon, handdoekenpakket 5,50 Euro per persoon en een keukenpakket 5 Euro per pakket.

Kortingen
De prijzen die in de prijslijst vermeld staan, zijn (onder voorbehoud van de door de eigenaar getroffen wijzigingen) de prijzen die Verhuurburo Cadzand heeft afgesproken met de eigenaar. In Cadzand liggen de prijzen toch nog relatief laag vergeleken met andere mogelijkheden, zeker in het buitenland. Geen korting zonder opslag! Er is geen opslag op de prijzen, dus ook geen korting.

Aankomst
Op de dag van aankomst, (aankomst tijd staat aangegeven op uw reservering), dient u de sleutel van uw vakantieverblijf af te halen bij ons kantoor, Verhuurburo Cadzand aan Boulevard de Wielingen 58. Daar dient u nog, zoals aangegeven op uw reservering de toeristenbelasting/servicekosten/sleutelgeld contant te voldoen ( pinnen is niet mogelijk ). Alle vakantieverblijven zijn voor aankomst schoongemaakt. Klachten over reinheid van de woning dienen binnen het uur na uw aankomst gemeld te zijn bij ons kantoor, zodat wij direct de mogelijkheid hebben uw klacht te verhelpen. Meldingen achteraf of bij vertrek kunnen wij logischerwijze niet meer verhelpen.

Klachten
Meldt u klachten, storingen en/of schades of problemen met de vakantiewoning altijd zo spoedig mogelijk bij Verhuurburo Cadzand. Wij kunnen dan adequaat voor een oplossing zoeken. Meldingen achteraf of bij vertrek kunnen wij logischerwijze niet meer verhelpen.

Meerdere Families samen
De meeste eigenaren van de woningen willen dat u goed zorgt voor de woning en staan niet toe dat u met meer dan n gezin of een groep in de woning verblijft. Wij zijn hier streng in, respecteert u de wens van de eigenaar!

Maximum aantal personen
Onder het maximum aantal personen verstaan we alle personen vanaf 0 jaar, dus ook kinderen en babies. De eigenaar staat het aantal personen toe dat in de prijslijst vermeld staat en mag niet overschreden worden. Het is dus niet toegestaan door middel van slaapzakken, luchtbedden of anderszins, extra slaapplaatsen te creeren.


Huisdieren toegestaan.
De meeste eigenaren staan niet toe dat u een huisdier meeneemt. Ook Verhuurburo Cadzand ervaart de laatste jaren steeds meer dat woningen gehuurd worden door mensen met bijvoorbeeld kinderen die allergisch zijn. Daarom wordt uitsluitend enkele woningen in Zomerdorp het Zwin, Wijk de Brabander en Boulevard de Wielingen verhuurd met huisdier. In de beschrijving, of op de prijslijst staat precies vermeld welke woningen dit zijn. Indien u een huisdier meeneemt, kost dit 25 euro per week.

Sleutelverlies
Meldt u verlies van een sleutel van het vakantieverblijf altijd onmiddellijk bij ons kantoor !

Vertrek, schoonmaak
U dient de woning op vertrekdag vr 10 uur  te verlaten. Bij vertrek dient u de woning altijd schoongemaakt en opgeruimd achter te laten. Tegen betaling kunt u de eindschoonmaak door ons laten doen. Gelieve wel zelf de vaatwasser uit te ruimen en de vuilnis e.d op te ruimen. 

Auto
De auto kunt u vrijwel altijd voor de deur van uw vakantieverblijf parkeren, enkele uitzonderingen daargelaten.

Bedden
De samenstelling van de bedden zijn gericht op een gezin. In de meeste woningen staan daarom ook etage-bedden.

Verhuur via Verhuurburo Cadzand
Verhuur via ons kantoor biedt u de zekerheid van een geden organisatie sinds 1960. Voor storingen en/of problemen als stroomuitval, met de verwarming, tekort van materiaal enzovoort kunt u dagelijks op kantooruren bij ons terecht, voor nood ook buiten kantooruren.

Prive verhuur
Waarom zou een eigenaar niet via een verhuurburo willen verhuren ? Ook ons kantoor weigert woningen die niet aan een bepaalde standaard voldoen.Wij raden u af een woning van prive eigenaren te huren. De prijs mag waarschijnlijk minder zijn, maar in geval van storingen of problemen staat u letterlijk in de kou! Ook wanneer u niet tevreden bent over de woning, heeft u geen verhaal.