---languaqge:-------nl eigenaar, verhuurburo cadzand
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

Over verhuur


Verhuren van uw vakantiewoning via Verhuurburo Cadzand:

kantoor:
U hoeft ons kantoor niet te zoeken, wanneer u over de hoofdstraat van Cadzand-Bad rijdt, of wandelt, komt u ons vanzelf tegen!  Ons kantoor bevindt zich aan de Boulevard de Wielingen waar vele bezoekers van Cadzand -Bad wandelen. De ligging is een groot pluspunt voor bezoekers die een woning willen huren.
Het kantoor is het gehele jaar geopend van 9 uur smorgens tot 17.00 uur in de namiddag. Elke dag, uitgezonderd woensdagmiddag en zondag.

Websites:
www.cadzand.nl
www.cadzand.com
www.cadzandbad.info
www.cadzandbad.net
www.makelaardij-cadzand.nl

website
De website is opgebouwd naar ligging.
Zo kunnen huurders informatie vinden over de omgeving, de streek en steden als Brugge en Damme.
Dan is er Informatie over Cadzand, de duinen, fietsen en wandelen, restaurants, activiteiten.
Dan worden de wijken beschrijven, qua ligging, en met foto's weergegeven. Zo krijgen huurders al een eerste indruk van de omgeving van de woning die hen misschien interesseert.
Dan is uiteindelijk de woning aan de buurt, met tekst, beschrijving, kenmerken, prijzen en foto's. En met een klik ook de beschikbare periodes. Invullen van de gevraagde gegevens, en de woning is online gereserveerd!

woning: beschrijving, kenmerken, foto's prijzen.
De omgeving waar uw woning zich bevindt, is met beschrijving en foto's al op onze website aanwezig. Zo hebben toekomstige huurders een idee van de rustige ligging, het vele groen en mogelijkheden voor spelende kinderen. De foto's geven een visuele indruk van de omgeving, voor een aantal wijken zijn al een of meerder zogenaamde VR360 panorama foto's geplaatst! De wijk wordt ook met google maps en google earth getoond op de kaart en op satelliet foto.


Uw woning wordt op de website geplaatst met maximaal 21 door ons gemaakte zeer duidelijke foto's. De foto's tonen de buitenzijde van de woning en ook zoveel mogelijk van het interieur. Een beschrijving van de woning geeft een indruk van de woning. De kenmerken worden uitgebreid weergegeven. De prijzen in de betreffende vakantieperiodes kunnen eenvoudig bekeken worden. Bj fde kopregel van de woning is een menu. Met dit menu kunnen geinteresseerden:

  • een pagina afdrukken met alle tekst, beschrijving, prijzen, kenmerken en fotos.
  • de woning tonen in Google Earth
  • de woning tonen in Google maps
  • de woning tonen in Map24, en eenvoudig hun thuisadres ingeven en direkt een routebeschrijving maken.

adverteren
Tijdens de voorbereiding van het nieuwe verhuurseizoen, wordt een mediaplanning gemaakt uitgewerkt naar lokaal, regionaal, nationaal en buitenland. Tijdens het verhuurseizoen wordt bekeken of en hoeveel nog extra ingespeeld wordt op speciale akties. We adverteren op bill-boards, place-mats bij verschillende restaurants in de regio, weekbladen en kranten in voor ons belangrijkste gebieden van nederland en Duitsland.

online reserveren
Bezoekers van uw woning op de website, kunnen met een klik direkt de bezetting zien, een vrije periode uitzoeken, en ook gelijk reserveren. Het online reserveren neemt een steeds belangrijker plaats in in ons reserverings-syteem. Het online reserveren is ook een real time systeem, dat direkt op de centrale computer de beschikbaarheid opvraagt en eventueel bij een reservering deze ook blokkeert. Een ingevoerde reservering is door de hoordbewoner altijd met naam en adres, geboortedatum voorzien. De medereizenden worden ook opgegeven, met geboortedatum. De reservering wordt door ons in het systeem geautoriseerd, na controle van deze gegevens. Zo houden wij toch een mogelijkheid om meerdere gezinnen in een woning, groepen van studenten of jongelui, dubieuze reserveringen, tegen te houden. Standaard staat in ons kontrakt vermeldt, de hoofdbewoner, aantal personen, huisdieren niet toegestaan, niet roken.

eigenarenportaal
Met een inlogkode, kan een eigenaar van een woning ook bekijken hoe het staat met de verhuur. de eigenaar kan ook zien welke periodes door hemzelf geblokkeerd zijn, periodes blokkeren en weer terug voor verhuur vrijgeven. Zo heeft een eigenaar altijd direkt een aktueel overzicht van de verhuur!

gastencentrum
Een huurder, die al eens via internet geboekt heeft, kan met zijn inlogkode makkelijk terug inloggen, en zo in het gastencentrum gegevens aanpassen. Ook kan hij de reserveringen bekijken en ook zien of de gedane betalingen verwerkt zijn door ons.

woning ABC
In de woning leggen wij een nederlandse en duitse map, met een boel wetenswaardigheden over de woning en de streek. Wat te doen wanneer de huurder een arts nodig heeft, bijvoorbeeld. In deze map doen wij ook eventueel de huisreglementen, extra opmerkingen voor de woning.

Huurgelden
Verhuurburo Cadzand maakt de huurgelden van de verhuurde periodes die gepasseerd zijn, twee-maandelijks over naar de eigenaar.