---languaqge:-------nl verhuurburo cadzand homepage
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

De vakantiewoning


Door de vele nieuwbouw van de laatste jaren en een aantal projecten in het vooruitzicht staat de verhuur in Cadzand best onder druk.  Het aanbod is in korte tijd zowat verdubbeld.  Daardoor is de concurrentie natuurlijk een stuk groter geworden.

De verhuuropbrengsten van een vakantiewoning zijn van een aantal zaken afhankelijk.

De inrichting.

Een heel belangrijk punt om een goede verhuuropbrengst te verkrijgen is de inrichting en het totale onderhoud van de woning.  Een vakantiewoning hoeft niet voorzien te zijn van design-meubelen, liever niet zelfs. Beter is een frisse, praktische en makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden inrichting.  Belangrijker is de staat van onderhoud van het meubilair, het dient er verzorgd en netjes uit te zien. Een vakantiewoning inrichten met afgedankt meubilair van thuis, kan niet meer.

Huurders verwachten steeds meer comfort, bijna luxe.  Een wasmachine, vaatwasmachine, vaatwasser, internet , ... De huurder wil graag betalen maar daar ook wel wat voor terugkrijgen.
Helaas zijn er nog steeds woningen met een minimun aan comfort en uitrusting.  Dit is in de verhuur dan ook te merken.  Als meerdere woningen vrij zijn, is de keuze snel gemaakt... 

Vaste gasten.


De basis van een goede verhuuropbrengst ligt in de terugkeer van vaste gasten, eventueel ook buiten het verhuurseizoen.  Zorgt u ervoor dat uw gasten zich "thuis" voelen en graag weer uw woning zullen bezoeken.  Als eigenaar is het fijn jaarlijks een aantal terugkerende gasten op de verhuuroverzichten te zien staan !