verhuurburo cadzand homepage
www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

alle lokaties in regio Zomerdorp het Zwin
Grote Christoffelstraat

De Grote Christoffelstraat is een rustige straat zonder doorgaand verkeer. Aan de Grote Christoffelstraat liggen uitsluitend vrijstaande woningen, met ruime tot zeer ruime tuinen. Van hieruit loopt u in een paar minuten naar natuurgebied het Zwin. Via een duinovergang komt u op het zeer brede en prachtige  Noordzeestrand.

Joost de Moorstraat 1-18
Joost de Moorstraat is de eerste zijstraat in het zomerdorp het Zwin. Hier zijn slechts 18 woningen. Ook vanuit de Joost de Moorstraat loopt u binnen 10 minuten naar het stand en de zee.
Kaapvaartstraat
Spaanse Galeien 1-28
Spaanse galeien 1-28 is een zijstraat van de spaanse galeien, zeer rustig gelegen. Ook deze huizen zijn geschakeld aan elkaar gebouwd. Van hier tot het strand en de zee is 10 minnuten teo voet lopen.
Spaanse Galeien 119-124
Zomerdorp het Zwin is zeer mooi gelegen aan de rand van natuurgebied het Zwin, dit is een oude zeearm die in de Middeleeuwen tot aan het Venetië van het noorden strekte: Brugge.
Spaanse Galeien 29-46
De woningen in Spaanse Galeien 29-46 liggen tegen de vroegere dijk van de Oudelandse Polder aan, één van de eerste polders van het eiland van Cadzand. Mede daarom zijn deze woningen goed gelegen. De de tuin ligt op het zuid-westen.
Spaanse Galeien 47-72
Spaanse galeien 47-72 is in het centrum van het zomerdorp gelegen. Ook vanuit hier loopt u in 10 minuten naar het strand en de zee.
Spaanse Galeien 73-90
Spaanse Galeien 73-90 is zeer rustig gelegen in een kleine zijstraat van Zomerdorp het Zwin. De geschakelde bungalows liggen op een 10 tal minuten te voet van strand en zee.
Spaanse Galeien 91-118
Zomerdorp het Zwin is zeer mooi gelegen aan de rand van natuurgebied het Zwin, dit is een oude zeearm die in de Middeleeuwen tot aan het Venetië van het noorden strekte: Brugge. Brugge was vroeger één van de grote handelscentra in het noorden van Europa, de vaarweg ernaartoe werd al snel door verzanding onmogelijk, en zo konden steden als Damme en Sluis de overslag van goederen en de bescherming van de vaarweg op zich nemen. De zeearm het Zwin reikte vroeger rond heel het eiland Cadzand.

Door verzanding en later indijking van de gronden die regelmatig droog vielen, is het eilandje van Cadzand gegroeid, de vaarweg kromp tot een kleine rivier, en uiteindelijk een zoutminnend natuurgebied met open verbinding naar zee.